My Hero Book

My Hero Book – despre magie și cărți personalizate pentru copii

De câte ori visam în copilărie că noi înșine suntem protagoniștii poveștilor pe care le citeam sau le ascultam cu sufletul la gură? Ce bucurie și aventură era să ne imaginăm o lume plină de magie, în care noi eram eroii! My Hero Book este proiectul care transformă acest vis al copilăriei în realitate. Acum, personajele principale din poveste pot fi chiar copiii care o citesc. Vă întrebați cum este posibil? Soluția oferită este simplă și inteligentă: cărțile personalizate.

            My Hero Book – ce este o carte personalizată?

My Hero Book

             O carte personalizată este cea în care tu alegi cine este personajul principal, cum arată și unde se petrece acțiunea. My Hero Book a lansat deja prima poveste al cărei erou poate fi cititorul ei. „Tărâmul secret al mănușilor” este o poveste unică, creată cu dragoste pentru cei mici. O poveste inspirata din misterele cotidiene care îi înconjoară pe copii. Autoarea ei, Cristina Clima, s-a inspirat din realitate și a creat o lume de basm, în care se vor regăsi atât părinții, cât și copiii. Pe lângă povestea care te ține cu sufletul la gură, cartea este însoțită de ilustrațiile pline de candoare și culoare, create de designerul Adrian-Ciprian Nechita.

            Cum și unde poate fi comandată cartea?

            Vestea bună este că My Hero Book a avut grijă de toate detaliile, astfel încât, acum, cartea „Tărâmul secret al mănușilor” poate fi personalizată și comandată online, iar, după aceea, va fi livrată cu responsabilitate, în format fizic, în maxim 7 zile lucrătoare, din momentul plasării comenzii. Astfel, un cadou inedit, o aventură magică pentru un copilaș drag sunt doar câteva click-uri distanță.

           Desigur, echipa My Hero Book pune la cale multe alte planuri mărețe. Așadar, dacă ați descoperit deja „Tărâmul secret al mănușilor”, stați cu ochii pe ei, deoarece urmează alte călătorii de vis pentru și despre copii!