Parametru – agenție de marketing Cluj

Agenție de marketing Cluj – Cine suntem?

Parametru este o agenție de marketing din Cluj, orientată spre succes, numai că succesul nostru este succesul afacerii tale. Suntem localizați în Cluj-Napoca, dar suntem orientați spre performanță în toată România. Echipa Parametru este una tânără, dar cu peste 10 ani de experiență în furnizarea de soluții de marketing. Noi punem pe masa online-ului perseverența, ambiția și cunoștințele acumulate prin colaborările cu clienți din diverse domenii. 

Energia și creativitatea ne determină să punem accent pe profitabilitatea business-ului clienților noștri. Noi analizăm și venim cu propuneri, aplicăm ideile și strategia, ne bucurăm de rezultate și adaptăm. Acum, hai să îți prezentăm serviciile pe care le avem.

Agenție de marketing Cluj Parametru – Servicii 

De-a lungul timpului, am fost martori la foarte multe schimbări în materie de marketing, fapt pentru care am reușit să ne adaptăm cu succes și să oferim cele mai bune soluții pentru clienții noștri. 

  1. Consultanță și strategie. Ce înseamnă asta? Ore în care analizăm afacerea ta și venim cu cele mai bune soluții și strategii pentru problemele întâmpinate. Altfel spus: ”facem marketing împreună”, pentru că publicitatea fără strategie înseamnă bani aruncați în vânt. Cercetarea și planificarea sunt pilonii pe care se axează o strategie eficientă. 
  2. Identitate vizuală. Fie că ai făcut primii pași în antreprenoriat sau ai nevoie de rebranding, noi definim felul în care va arăta afacerea ta. Pentru că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, iar rolul identității vizuale este primordial pentru un brand. În acest sens, analizăm și elaborăm strategia vizuală a business-ului, adaptată la ideile și valorile pe care le reprezintă. Identitatea vizuală constituie: logo, cromatică, tipologie de fonturi, brandbook etc.
  3. Social Media. Internetul creează una dintre cele mai ușoare interacțiuni cu grupul țintă. Așadar, pentru maximă profitabilitate e necesar ca un business să interacționeze tot timpul cu publicul său. Noi avem grijă ca audiența să fie mereu la curent cu activitatea afacerii tale. Prin urmare, serviciile de Social Media înseamnă: audit, elaborarea strategiei de conținut, administrare pagini/conturi, copywriting, managementul comunității online, suport în elaborarea strategiei de promovare, monitorizare și raportare.
  4. Online Marketing. Dacă te întrebi cum transformi potențialii clienți în clienți reali, răspunsul este: prin online marketing! Venim cu soluții și campanii care să maximizeze conversiile și obiectivele setate împreună. 
  5. Video. Prin conținut video se transmit mai multe informații și emoții! Iar acest lucru înseamnă mai multă simpatie și admirație față de brandul tău. Un video de calitate trebuie să spună o poveste. Conținutul video online este un trend imuabil, spunem noi. Pentru un brand, conținutul video este o modalitate excelentă de promovare, fiind extrem de versatil. Aruncă o privire peste materialele create de noi și o să te convingi. Vezi și canalul nostru de Youtube!
  6. Fotografie. O imagine poate transmite o gamă atât de diversă de emoții! Ai nevoie de imagini care să rămână în memoria clientului? Cu siguranță! Conținutul foto de calitate este important și pentru afacerea ta. Fie că le vei folosi pentru site, în materiale de publicitate sau în Social Media. Vezi portofoliul nostru și lasă-te inspirat!
  7. Design. Lista de materiale pe care le pot realiza designerii noștri este foarte lungă, de aceea ne vom lăsa inspirați și împreună vom selecta tipul, forma și paleta potrivită pentru afacerea ta. Vezi gama noastră completă de servicii aici!

Agenție de marketing Cluj Parametru – de ce să ne alegi?

Suntem o echipă orientată spre performanță. Fiind conectați prin intermediul valorilor împărtășite de către fiecare membru al echipei, am învățat, în timp, cum să ne adaptăm și să facem față provocărilor. Dar, cel mai bine, te lăsăm să vezi ce ne recomandă din perspectiva clienților noștri! Dacă ești în căutarea parametrilor potriviți pentru a promova afacerea ta, atrage atenția la: originalitate, profesionalism, experiență și flexibilitate. 

Hai să ne auzim și să ne vedem pentru a discuta mai multe! Contactează-ne pentru o întâlnire!